Van der Veldt Bronbemalingen B.V. • Bedrijvenweg 16 • 1424 PX • De Kwakel • info@vanderveldtgroep.nl

Bel ons vandaag nog: +31 297 563731

logo-vanderveldt-groep

Over ons bedrijf

Per 1 oktober 2016 heeft Rian Van der Veldt na 36 jaar zijn bedrijf overgedragen aan Ron Jacobs. Van der Veldt Bronbemaling zal vanaf heden deel uitmaken van de VAN DER VELDT GROEP

Bij een nieuwe fase hoort een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en website. Een die aansluit bij de nieuw ingeslagen weg om dit mooie toonaangevende bedrijf uit te bouwen naar een partij waar men niet meer omheen wil en kan. De Van der Veldt Groep wil zich in de toekomst dan ook onderscheiden door kwaliteit en een klantgerichte aanpak.

En we zijn op de goede weg! Want sinds december 2016 zijn wij “BRL 12000 Tijdelijke grondwaterbemaling” gecertificeerd. Wij beschikken over een groot aantal eigen pompen en zijn daardoor in staat om zelfstandig grote werken uit te voeren.

Bronbemaling of drainage is meer dan alleen een bouwkuip of kabel- en leidingsleuf droog houden, het is de basis voor een kwalitatief goed product. Middels onze kennis, service, materieel en oplossingsgerichte zijn in samenwerking met u het water de baas!