Bel ons vandaag nog: +31 297 563731

Slide background
Slide background
Slide background
Demo

Welcome to our Website

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Read More

Van klant naar partnerschap!
Wij onderscheiden ons door professioneel maatwerk en topservice....

VAN DER VELDT GROEP

Welkom op onze vernieuwde website!

Al meer dan 36 jaar houden wij ons bezig met bronbemaling in de meest brede zin van het woord. In het kort betekent dit dat wij grondwater oppompen en via een leiding weer afvoeren. Zo is het mogelijk om plaatselijk en tijdelijk de grondwaterspiegel te verlagen. Het wordt voor allerlei situaties gebruikt: om stabiliteit van dijken en taluds te verhogen, om grondwater op te pompen, om het waterpeil in de bodem van de bouwput te verlagen zodat droog gewerkt kan worden, bij het leggen van leidingen, rioleringen, het bouwen van kelders en zwembaden, ondergrondse parkeergarages en nog veel meer.

Momenteel werken er tien medewerkers bij de Van der Veldt Groep BV. Mensen die elke dag met kennis en verstand van zaken klaar staan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Hierbij leveren wij altijd maatwerk en onze service is enorm. Wij gaan heel ver om klanten tevreden te stellen zodat zij hun werkzaamheden ‘droog’ kunnen uitvoeren. We kennen de markt door en door en willen u graag adviseren. Met onze ruime ervaring en vakkennis weten we uitstekend wat past bij uw wensen. Van der Veldt Groep staat voor vakkundig en goed advies om met de juiste inzet van apparatuur het beste resultaat te bereiken.